Info & Service

Schoorsteenkappensite.nl heeft service hoog in het vaandel staan. We hopen erin geslaagd te zijn u een overzichtelijke en gebruikersvriendelijke webshop aan te bieden, met een ruim assortiment schoorsteenkappen.
Op deze pagina vind u o.a. informatie over:
- Uw keuze maken in de webshop
- Het afrekenen van uw bestelling
- Verzendkosten
- B.T.W.
- Levertijd
- Orderbevestiging
- Afleverbon
- Garantie
- Uw bestelling afhalen
- Ruilen

Uw keuze maken in de webshop
Op o.a. de homepage staan overzichtelijk de diverse schoorsteenkappen afgebeeld die u direct kunt aanklikken voor meer informatie en bestellen. U leest vervolgens meer info over de gekozen schoorsteenkap. Als u een grotere foto wilt zien, klik dan op de schoorsteenkap of het vergrootglaasje. Wanneer u op "meer info", wat onder iedere schoorsteenkap staat klikt, dan krijgt u meer informatie en u kunt hier de schoorsteenkap toevoegen in uw mandje. Ook kunt u uw keuze toevoegen aan z.g. "favorieten". Hier worden uw favoriete schoorsteenkappen bewaard, zodat u op ieder (later) moment direct deze schoorsteenkappen weer terug heeft op 1 pagina, zonder (opnieuw) zoeken. U heeft steeds de keuze om verder te winkelen of om af te rekenen.

Het afrekenen van uw bestelling
Uw bestelling(en) vind u terug in uw mandje. Als u op de knop "afrekenen" klikt komt u op de overzichtspagina, daar staat uw complete bestelling met verzendkosten vermeld. Ook staat hier de B.T.W. apart vermeld. (21% inclusief). Als alles klopt, dan klikt u op de knop "veilig bestellen", u maakt dan verbinding met ons ordersysteem.
Omdat Santu onze betalingen afhandelt, ziet u o.a. het logo van Santu op deze pagina. Vervolgens dient u te selecteren hoe u wenst te betalen. Dat kan op 4 manieren: Met iDEAL, PayPal, Creditcard of per bank overmaken. Tot slot vult u de gevraagde informatie in onder "factuuradres". Het is ook mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten afleveren. In dat geval geeft u dit aan (aanvinken), zodat u hier het andere afleveradres kunt invullen.

Verzendkosten
De verzendkosten zijn gratis.

B.T.W.
Alle in de webshop vermelde prijzen zijn inclusief 21% B.T.W. Dit bedrag wordt apart vermeld bij uw bestelling.

Levertijd
Als uw betaling bij ons binnen is, versturen wij direct uw bestelling. Uw bestelling wordt bezorgt door
PostNL of DHL. Als u met iDEAL, PayPal of Creditcard betaalt dan wordt uw bestelling de volgende dag geleverd.* Bij (vooraf) overmaken per bank is de levertijd 2 tot 6 werkdagen later.*
* Mits op voorraad.
Wanneer uw bestelling (gedeeltelijk) niet voorradig is, dan laten wij u dat zo snel mogelijk weten per e-mail. Wij krijgen iedere week nieuwe voorraad en bestellingen binnen, en zullen uw bestelling hiermee alsnog uitvoeren. Dat betekent dat een niet voorradige schoorsteenkap met een levertijd van 2 tot 7 dagen geleverd wordt.

Orderbevestiging
Direct na uw bestelling ontvangt u een bevestiging van uw order per e-mail.

Afleverbon
Wij verzenden uw bestelling samen met een overzichtelijke factuur/afleverbon.

Garantie
U heeft garantie op uw aankoop. Firemaster staat garant voor een kwalitatief hoogstaand product zonder fabricagefouten. Met het garantiecertificaat, wat bij iedere Firemaster schoorsteenkap wordt bijgeleverd, heeft u minimaal 5 jaar garantie. Als u aanspraak wilt maken op de garantie, stuurt u ons dan een schriftelijk bericht, voorzien van de reden, samen met uw afleverbon naar ons adres zoals
hier vermeld.

Uw bestelling afhalen
U kunt uw bestelling ook afhalen. Graag vooraf even
contact opnemen, omdat dit alleen op afspraak mogelijk is.

Ruilen/Retourneren
Uw aankoop ruilen is mogelijk binnen 14 dagen. U dient dit schriftelijk kenbaar te maken per brief of per e-mail.
U stuurt de schoorsteenkap(pen) goed verpakt, samen met uw factuur/afleverbon en voldoende gefrankeerd naar ons adres zoals hier vermeld. Wij zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte of beschadigd aangekomen goederen. De schoorsteenkap(pen) dien(t)(en) in de originele verpakking, ongeschonden en ongebruikt te zijn. Vervolgens kunt u een andere keuze maken, indien nodig met een bij- of terugbetaling en de benodigde verzendkosten of u kunt uw aankoopbedrag retour ontvangen. In dit geval berekenen wij € 7,95 (handling-, administratie-, en verzendkosten), welke worden verrekend met het aankoopbedrag. Afgeprijsde producten vallen hierbuiten.

Leveringsvoorwaarden
Klik hier voor onze leveringsvoorwaarden

Disclaimer
Klik hier voor onze disclaimer

Privacy Statement
Klik hier voor ons privacy statement